Wie is Henriët van Rossum?

Ik ben een rustig, compassievol, energiek en blijmoedig persoon. Met een constructieve, positieve kijk op de wereld en manier van werken weet ik mensen te inspireren en te verbinden. Breed opgeleid: politicoloog, zenmeditatie-docent, (zen)coach, musicus en IOKAI-shiatsu-therapeut in opleiding (HBO).

In mijn leven heb ik geworsteld met piekeren, verdriet, faalangst, dips, perfectionisme én heb ik genoten van gevoelens van geluk, vreugde, liefde. Ik heb geleerd beter om te gaan met moeilijke periodes en nare emoties door mijn zen-training. Twintig jaar zenmeditatie, een leven vol muziek, de opleiding tot coach en het beoefenen van shiatsu (vingerdruk-therapie) hebben mij echte, wezenlijke ontmoetingen gebracht die mij hebben verrijkt, geheeld en mij veel hebben geleerd. Over mezelf, over anderen, over het werken aan: duurzaam geluk, mentale en fysieke gezondheid, intimiteit met mezelf en anderen, inzetten van mijn eigen kwaliteiten, talenten en energie. Graag begeleid ik jou om te zijn wie je bent, te doen wat je echt wilt en om te gaan met alles wat op je pad komt. Vanuit mijn eigen ervaring, van mens tot mens!