Wat doe ik?

Ik help je om helder in beeld te krijgen wie je in de kern bent, wat je ten diepste zélf wil en kan, en hóe je dat gaat realiseren. Want ieder mens is uniek met een potentieel aan kwaliteiten en motivatie. Ik stel daarbij open vragen vanuit verwondering, maar gebruik ook stilte, muziek en allerlei oefeningen. Zen en shiatsu-therapie zijn ook krachtige hulpmiddelen, die ik toepas als dat bij jou past. Ik werk altijd zonder oordeel, vanuit echt contact, met liefdevolle aandacht! 

Zen

Aandachtig zijn in het hier en nu, spontaan doen wat dit moment nodig heeft, open, zonder oordelen en verwachtingen. Deze aandacht en openheid ontstaan als je mentaal hebt opgeruimd: je onverwerkte ervaringen, je projecties, als je zelfinzicht hebt (waarden, overtuigingen, trauma’s, voorkeuren).

Coaching

De gecoachte krijgt helder in beeld wie hij/zij – in de kern is, wat hij ten diepste zélf wil en kan, en hóe hij dat gaat realiseren. Want ieder mens is uniek met een potentieel aan kwaliteiten en motivatie. Door open vragen vanuit verwondering.

Shiatsu

Druk met vingers en handen/manuele therapie, die je natuurlijke genezingsproces bevordert. Shiatsu herstelt en versterkt je levensenergie en geeft je een diepe ontspanning.